Supa de rosii

de meosiris in Supe, 2 Aug 2009 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg rosii-eu am folosit rosii in suc propriu la conserve
  • 1 morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • o bucatica telina,
  • patrunjel-radacina,
  • 1 ceapa,
  • 4 cartofei mai marisori,
  • o mana de orez,
  • delikat,sare,
  • patrunjel verde.
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

-Punem rosiile cu tot cu sos pe foc.Adaugam putina apa si lasam sa dea un clocot.

-Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul,telina si patrunjelul.Taiem marunt ceapa,ardeiul si cartofii.

-Punem toate legumele impreuna cu orezul la fiert cu apa cat sa le acopere.

-Dupa ce luam rosiile de pe foc,le punem intr-o strecuratoare si le pasam.Zeama rezultata o adaugam peste legume cand acestea sunt aproape gata.Mai lasam pe foc pana e gata.Adaugam delikat si sare iar la sfarsit punem patrunjelul verde tocat marunt.


E foarte buna rece...e racoritoare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:38

lolutza 1

18.11.2011, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie