Supa de rosii cu perisoare

de deyutzky in Supe, 18 Ian 2015 | 2305 vizualizari

 

Supa are o textura nu foarte cremoasa, iar perisoarele sunt consistente si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare (aprox.30 buc):
  • 500 g carne tocata de porc
  • un pumn de orez
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • Pentru supa:
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata mica de telina
  • un pastarnac
  • o conserva de rosii decojite 400 g
  • 750 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu perisoare:

Curatam si spalam toate legumele, apoi le punem le fiert intr-o oala cu apa.


Cat timp legumele stau la fiert ne ocupam de perisoare: carnea o amestecam cu orezul, ouale, faina, sarea si piperul pana obtinem o pasta. Formam perisoarele cu mainile umede si le punem pe un tocator de lemn.


Dupa ce legumele sunt fierte, se scot cu ajutorul unei spumiere si se pun pe un platou. Apa in care au fiert se pastreaza.


Dam la foc mic oala cu apa in care au fiert legumele si punem perisoarele cu grija, una cate una. Le lasam la fiert pana cand acestea se ridica la suprafata, apoi le scoatem cu grija pe un platou.


Legumele fierte le pasam bine la robot, adaugam acum si rosiile din conserva (fara suc).


Transferam legumele pasate in alta oala. Pentru a obtine consistenta dorita, adaugam cu polonicul apa in care au fiert legumele in vasul cu legumele pasate. Punem acum sucul de rosii ramas din conserva si cei 750 ml de suc.


Adaugam acum si perisoarele si mai dam oala la foc mic inca 10-15 minute. Potrivim de sare si piper dupa gust. Pentru ca supa de rosii ne place mai piperata, am adaugat mai mult piper, dar voi puneti atat cat va place.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

19.01.2015, 11:49

interesant

mihaelar63 1

10.02.2015, 23:32

Buna supica !!!

Panacris 1

27.06.2015, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii