Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2016 | 1001 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi mari
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 3l apa plata
  • 100 gr. taietei subtiri din orez
  • patrunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul si morcovii.


Punem apa in oala, adaugam ceapa intreaga, morcovii taiati rondele si ardeiul taiat bucatele.


Punem uleiul, sare si piper macinat dupa gust. 1 lingurita rasa mix din boabe de piper,acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde usor furculita in morcovi.


Adaugam rosiile pasate, lasam sa dea in clocot.


Taieteii i-am scurtat dupa preferinta cu foarfeca de bucatarie, apoi i-am adaugat in oala.


Am lasat sa fiarba supa la foc mediu cca 15 minute, am oprit focul, am presarat verdeata.


Am lasat cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi am servit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

18.07.2016, 20:28

Panacris 1

28.07.2016, 17:44

mihaelar63 1

09.01.2018, 01:19

Taiteii de orez se numara printre preferatii mei !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura