Supa japoneza cu piept de rata

de Sylvia in Rata, 22 Oct 2014 | 7670 vizualizari

COMENTARII (17)

Sylvia 1

22.10.2014, 19:05

Este o supa in top 5 la mine asta ca sa va spuna ceva daca pozele nu va conving, sper sa o testati si sa va placa. Deja stiu persoane care vor sa o testeze

simona72 1

22.10.2014, 19:20

Sunt sigura ca mi-ar place sa gust din supa ta, mai alesca ador rata!

Bya Ralu 1

22.10.2014, 19:31

As papa si eu

Mutulica 1

22.10.2014, 19:38

Indiscutabil au doua metode infailibile de mentinut silueta:betisoarele si bolurile mici.

Bucataras Medi 1

22.10.2014, 19:40

wow.....vreau si eu o portie!

MotanLaOale 1

22.10.2014, 19:43

buna buna

Sylvia 1

22.10.2014, 19:49

Ma bucur sa vad ca sunt degustatori

Sylvia 1

22.10.2014, 19:50

Costel sa stii ca bolul e mare si in restaurantele lor daca servesti numai supa ca fel de baza au niste boluri mari si dau si o lingura de portelan dar daca iei meniu cum spuneai bol mic sa iti faca numai pofta

RuxyRux 1

22.10.2014, 19:55

Sylvia...gatesti minunat draga mea draga!

Merisor 1

22.10.2014, 20:06

Cu rata, ce buna trebuie sa fie! nu am mai mancat rata din copilarie

Bunica 1

22.10.2014, 21:48

Plina de culoare farfuria!

Gherca Daniela 1

23.10.2014, 00:06

reisnaor_2006 1

23.10.2014, 08:20

buna

Sylvia 1

23.10.2014, 09:31

Rux te imbratisez cu drag

Sylvia 1

23.10.2014, 09:32

Mery sa stii ca rata este o carne foarte buna pentru sanatate si grasimea de rata eset foaret buna pt gatit , ia fa o incursiune in copilarie si gateste o rata te pup

Sylvia 1

23.10.2014, 09:33

Buni ma bucur ca va tenteaza

Ksenya 1

23.10.2014, 12:52

am s-o fac si eu numaidecat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ramen cu carne de rata (supa japoneza)