Supa-crema de sfecla

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 3660 vizualizari

 

By Julie http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-sfecla-rosie-19004.html

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati sfecla rosie,
  • 1 radacina potrivita de telina,
  • 1 radacina pastarnac,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 litru apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de sfecla:

   Tocam ceapa si o calim in 4-5 linguri ulei. Adaugam un strop de apa, apoi  sfecla, pastarnacul si telina - curatate, spalate si feliate. Sotam cateva minute si  stingem totul cu apa, lasand sa fiarba cca. 20 minute.  

   Luam legumele cu spumiera, le racim putin si le pasam in blender, folosindu-ne si de zeama in care au fiert, pana se obtine o pasta omogena. Potrivim gustul cu sare, nucsoara si putina zeama de lamaie. 

   Servim cu crutoane aromate si tarhon maruntit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

26.03.2012, 21:46

La cat de bine arata, neaparat trebuie sa o fac si eu!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:20

buna cremuta asta

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:06

cred ca este tare buna

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole iahnie