Crutoane aromate

de Ina in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2011 | 4299 vizualizari

 

Cand le-am facut pentru prima data, le-am mancat pana sa le pun in supa, atat de bune au fost :D :">

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 80 g unt
  • o lingurita de tarhon maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Feliile de paine se taie cubulete. Untul il topim ( eu am folosit cuptorul cu microunde ) si-l turnam in fir subtire peste cubuletele de paine, apoi presaram tarhon maruntit si bagam totul la cuptor, pana ce painea devine crocanta. Eu am bagat tava in cuptorul cu microunde, in doua reprize a doua minute fiecare.


Untul in combinatie cu tarhonul confera un gust delicios crutoanelor.

 

TIPS-URI

1

Nu exagera cu untul, incearca sa torni fff putin, pe fiecare cruton .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

LUK 1

30.03.2011, 11:31

bune bune

Ligia Bxl 1

30.03.2011, 11:35

bune rau

epurasha2bb 1

05.04.2011, 11:24

sunt foarte bune , si eu le fac la pitice , si le spun ca e kubetti! le mai dau si cu boia dulce de ardei sau cu cimbru uscat ca e bun impotriva vorm,isorilor.Cu tarhon fac pt.mine ca imi place mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat