Tort de clatite sarate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 2170 vizualizari

 

Va recomand aceste retete poate va inspir pentru masa de sarbatori
Usor de facut si delicioase

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite(eu am avut un praf special pentru clatite sarate)
  • Umplutura
  • 100g telemea
  • 200g cascaval
  • 200g branza dulce de vaci
  • 100g sunca presata
  • 200g crema de branza
  • 3-4linguri smantana
  • 100g masline fara samburi
  • 1ardei gras rosu
  • 2cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite sarate:

Preparam mai intai clatitele si le tinem intr-o farfurie;


Ardeiul taiat cubulete il oparim 3-4min dupa care scurs il punem intr-un castron impreuna cu branza dulce,cascavalul ras,branza telemea sfaramata cu furculita,sunca taiata cubulete si maslinele de asemenea;omogenizam bine totul,condimentam dupa gust cu sare si piper,apoi umplem clatitele cu aceasta compozitie;crema de branza amestecata cu smantana si un praf de sare,imbracam tortul si-l ornam dupa inspiratii proprii

 

TIPS-URI

1

Pentru aceasta reteta merg orice fel de clatite dar cel mai bine se potriveste cu reteta de Clatite cu bere,postata cu cateva zile in urma

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Anett 1

31.03.2013, 13:49

superb!

mamaieelena 1

31.03.2013, 16:22

bu rau

ianculubita 1

01.04.2013, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pajeon - Clatite coreene sarate