Supa-gulas ungureasca cu galuste a la Ildiko

de Ksenya in Supe, 8 Ian 2017 | 2577 vizualizari

COMENTARII (25)

Camelya 1

08.01.2017, 11:05

Buna supica-gulas!

Bucataras Diana 1

08.01.2017, 11:11

Buna!

dantes 1

08.01.2017, 11:16

Acesta este adevaratul gulas unguresc

madi_marin 1

08.01.2017, 11:21

e foarte buna, am facut si eu mai demult

mirela0911 1

08.01.2017, 11:44

Foarte foarte buna!

Ksenya 1

08.01.2017, 11:55

Multumesc mult!

kytz 1

08.01.2017, 11:59

Super bună și consistentă!

MotanLaOale 1

08.01.2017, 11:59

simona72 1

08.01.2017, 12:08

O mancarica pe gustul meu! Imi plac galustele si ne place si pasta gulas la tub la baiatul meu ii place in sandvisurile pt scoala

Lau 1

08.01.2017, 13:06

place

Ina 1

08.01.2017, 13:27

N-am incercat niciodata galustele cu faina, eu fac doar din gris. Dar imi place ce-ai facut si-am sa incerc si eu galustele

silvianart 1

08.01.2017, 13:37

Vreau si eu.. o portie fierbinte..

Ksenya 1

08.01.2017, 14:23

Multumesc de popas!

noiinbucatarie 1

08.01.2017, 16:07

Rocsi 1

08.01.2017, 19:50

Cat de bun trebuie sa fie!

anca_rm 1

09.01.2017, 09:05

bun gulas ai facut , la noi se face cu 3 feluri de carne (pui, vitel si porc ) si se pune ardei iute

Ksenya 1

09.01.2017, 10:20

Multumesc de trecere ! Anca,cum am si scris se face in mai multe feluri ,da ,se pune musai si ceva picant ,fulgi de ardei Cayenne,ardei iute tocat,boia iute afumata sau nu , eu am scris " optional" ,pentru ca multa lume se feresc de iute,e alegerea fiecaruia .Original ea se face usor picanta Cu mai multe feluri de carne n-am facut ,am sa incerc si cum se face la voi.

mihaelar63 1

09.01.2017, 13:08

Grozav gulas Nu l-as refuza la nic io ora din zi !!! Eu in schimb fac cat mai multe galuste

miki_a 1

09.01.2017, 14:09

Bună, bună!

diaconta 1

09.01.2017, 15:49

cam asa pregatesc si eu,dar nu e de mirare daca ai reteta de la o prietena din Baia Mare ))

Gherca Daniela 1

09.01.2017, 17:47

Ksenya 1

09.01.2017, 22:37

Multumesc

RuxyRux 1

02.02.2017, 11:19

Cred ca e minunata!

navidad_2017 1

26.02.2017, 09:56

Minunata reteta de "gyulas"! Sa incercati o data sa folositi untura in loc de ulei, ii da o savoare deosebita. Noi mai punem si putin magheran pe langa chimen si patrunjel.

-Licurici- 1

02.08.2017, 08:21

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca