Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc

de Angelina_Elena in Paste, 19 Iul 2013 | 3139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva mica de rosii in bulion
  • 1-2 frunze busuioc proasptat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si lasam sa se caleasca 5 minute.


Adaugam apoi pasta de ardei, amestecam si lasam putin sa se caleasca impreuna.


Adaugam apoi rosiile in bulion pasate cu blenderul, sare si piper dupa gust si lasam sosul sa fiarba la foc mic pana scade putin.


Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si 1 lingurita de ulei.


Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le strecuram si le adaugam peste sosul precedent.


Eu am pus busuioc tocat deasupra, celorlati nu le place...


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

19.07.2013, 23:04

Timea

diaconta 1

20.07.2013, 22:24

Tentant

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno