Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Paste, 2 Dec 2016 | 1651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle
  • 1 bucata praz
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)
  • 30 grame branza Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez):

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15 minute, pana se inmoaie si devine dulce.

Se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa cateva minute, pana cand sosul se ingroasa. 

Se adauga tagliatellele peste sos, adaugand putin din apa in care au fiert, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos. 

Se asaza tagliatellele pe farfurii, se presara branza Gouda rasa deasupra si se servesc cu kibbeling (cod pane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

dantes 1

03.12.2016, 06:42

Bune!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:00

foarte bune!

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:53

Ce reteta grozava!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci