Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

de Satisfyyourcravings in Rata, 29 Mar 2016 | 848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 100 grame ciuperci enoki
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 1/2 ardei gras verde, taiat fasii
  • 1/2 ardei gras galben, taiat fasii
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
  • seminte de susan prajite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki:

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute.


Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul si chiliul si se gatesc pana devin aurii.


Se adauga ardeii, ciupercile,ceapa si usturoiul si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust.


Se scot taiteii si se pastreaza la cald.


Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea 2-3 minute.


Se serveste imediat cu taitei si presarat cu seminte de susan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

29.03.2016, 23:52

Geanina87 1

30.03.2016, 08:38

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de rata la cuptor