Taitei de casa cu lapte

de iry-gabriela in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 10508 vizualizari

 

m-ia ramas de ieri taietei pe care i-am prezentat si nu stiam ce sa prepar din ei...singura solutie care mia venit in minte a fost sa ii pregatesc cu lapte si sincer nu m-ia ramas nimic...am mancat tot impreuna cu o prietena care nu se mai satura din ei....

 

INGREDIENTE

  • taitei de casa dintr-o ceasca de apa si faina,
  • 1 l lapte dulce,
  • 4 linguri de zahar,
  • esenta de rom,
  • scortisoara dupa gust,
  • o lingurita zahar pudra vanilat
  • coaja de portocala.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa cu lapte:

Laptele se pune la fiert, se adauga cele 4 linguri de zahar, cu esenta, scortisoara si zaharul pudra vanilat. Cand aproape a fiert laptele se adauga taiteii (pe care ii aveti prezentati intr-o alta reteta de a mea in care puteti folosi in loc de o cescuta de apa ,2 oua) si se mai lasa 10 minute. 

Sse serveste cald si merge foarte bine cu coaja rasa de la portocala.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte