Taitei cu lapte(de post).

de lilik in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 3106 vizualizari

 

Este desertul copilariei mele,aromat si delicios...este pe placul tuturor si acum vi-l prezint in varianta revizionata de post...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia
  • 130 gr taitei de casa fara oua
  • 1 vanilina
  • 60 gr zahar
  • coaja de portocala rasa
  • scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu lapte(de post).:

Punem laptele pe foc cu un praf de sare,iar cand da in fiert punem taiteii(sau alte paste) si zaharul.


Lasam sa fiarba 5 minute,apoi adaugam vanilina si coaja rasa de portocala,mai lasam sa dea 1 clocot,dupa care dam deoparte si acoperim oala cu un capac pentru 5-10 minute.


Servim simplu sau cu scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte(de post)." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alba_zori 1

18.11.2012, 10:35

foarte bun,potrivit pentru mine,numai de soia folosesc si de migdale,sunt obisnuita,poate de soia are un gust mai altfel decat de lapte dar cu scortisoara e minunat,si in plus e fara colesterol,grasimi etc,slabeste si cum zici tu e chiar de post,sa-ti fie de bine,te pup

Lau 1

18.11.2012, 16:33

bun

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte si capsuni