Tarta aperitiv

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 8403 vizualizari

COMENTARII (17)

Bunica 1

30.07.2010, 09:05

Ce bine ca sunt prima si pot lua o felie mai mare! Sa apuc si eu sa dau 5 furculite....ca le merita din plin. Sa o trecem repejor la favorite , ca merita Arata foarte bine si dupa ingrediente e pe placu meu

ana 1

30.07.2010, 09:38

Imi place !

dentistutza 1

30.07.2010, 10:24

foarte frumos arata . e foarte apetisanta!!!

lia maria 1

30.07.2010, 10:48

arata grozav si ce bogata e

Julie 1

30.07.2010, 10:49

Delicios aperitiv!

silvi0ara 1

30.07.2010, 11:16

Bun,bun si vin si eu cu furci poate mai prind o portioara.

Rocsi 1

30.07.2010, 11:31

foarte frumoasa

nadina73 1

30.07.2010, 11:44

super ce bine arat 5 f mari

mena29 1

30.07.2010, 12:20

Vai Sidy ce bine arata

Corinuta 1

30.07.2010, 13:33

Sidy vin la tine la o portie

Laly 1

30.07.2010, 14:04

Si bun si frumos

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:26

faorte frumoasa si colorata e tarta aperitiv, chiar e buna ideea, mai faceam asa dar chec aperitiv direct in tava de chec fara foaie de aluat dedesubt, dar imi place mai mult asa! sidy mai bine pui sus ultima poza cu sectiunea! e bestiala!

gaby_duceag 1

30.07.2010, 18:03

ce culori apetisante are tarta asta!

biancas76 1

30.07.2010, 23:47

Super aperitiv!!! 5 furculite

cory 1

18.09.2010, 18:49

reteta asta nu o am....

carmen_garda 1

03.02.2013, 20:15

,,sa nu se ridice aluatul"?...cu ce daca nu are nimic de crescut???(drojdie,praf de copt.etc...)

clau 1

04.02.2013, 19:33

super aperitivu il facui si eu si esi super eu in loc de cascaval pusai parmezan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia