Tarta aperitiv cu masline

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2017 | 678 vizualizari

 

O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 325 gr faina
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri smantana

Umplutura:

  • 500 gr branza sarata cremoasa( telemea)
  • 200 gr smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 cana masline
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu masline:

Untul rece taiat cubulete, se amesteca cu faina cernuta cu oul, cu smantana, praful de sare, faina si praful de copt si se framanta aluatul, apoi se infoliaza si se tine la rece 30 de minute.


Intre timp, se prepara umplutura, se mixeaza branza cu smantana cu ouale si faina.


Aluatul se intinde pe o suprafata infainata, eu de regula, il intind direct pe foaia de copt, apoi il transfer cu tot cu pergament pe tava de copt.


Am pus deasupra umplutura, am nivelat cu o spatula si am asezat maslinele (eu le-am pus cu tot cu samburi)


Am copt tarta 40 de minute, la 200 de grade C.


Tarta se lasa la racit si apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

14.02.2017, 10:20

Simonici , e potrivita si pe gustul nostru combinatia, iar aluatul e grozav!

Xandrinne 1

19.02.2017, 13:06

RuxyRux 1

21.02.2017, 09:32

Adauga comentariu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv