Tarta cu biscuiti,mere si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 30 Apr 2014 | 1491 vizualizari

 

Foarte buna incercati

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 lg de zahar
  • 5 lg faina
  • un pachetel de biscuiti
  • 100 gr nuca macinata
  • 3 mere
  • zahr tos
  • iaurt cu zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu biscuiti,mere si nuca:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se incorporeaza faina cernuta si se amesteca usor cu o lingura.


Forma de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia blatului in ea si presaram o mana de biscuiti pisati, merele rase, nuca macinata si zahar tos, din loc in loc am pus iaurt cu zmeura, si se coace la 180 grade.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu biscuiti,mere si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Alexandra Burz 1

30.04.2014, 23:05

MotanLaOale 1

30.04.2014, 23:34

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu Mere si Crema de Vanilie