Tartă cu brânză şi legume

de diaconta in Mancaruri de legume, 18 Aug 2012 | 16995 vizualizari

 

Îmi rămăsese gândul la plăcinta Polianei şi cum aveam nişte dovlecel şi brânză tocmai potrivită pentru o tartă,am trecut la treabă. Acum nu prea ştiu dacă e tartă ori plăcintă,ideea este că e foarte bună şi le-a placut musafirilor foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (500 gr)
  • 2 morcovi
  • Cateva felii de gogoşar
  • Boabe de porumb
  • Boabe de mazare
  • 200 gr telemea de vacă
  • 150 gr cascaval
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri smântâna
  • Marar si patrunjel verde
  • Sare,piper,curry
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză şi legume:

Dovlecelul l-am curatat si l-am dat pe razatoare.La fel si morcovii.

Am pus putina sare pe dovlecel si l-am scurs de zeama.

Am amestecat dovlecelul,morcovul,si restul legumelor.Am pus si verdeata.Ama condimentat.

Am mixat ouale cu smântâna si faina.

In amestecul de ou am pus cascavalul si telemeaua razuite.

Am amestecat apoi cele doua compozitii.

Am pus amestecul intr-o tava tapetata cu faina si am lasat la cuptor aproximativ 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (80)

diaconta 1

20.08.2012, 20:10

Multumesc Gaby am avut profesori buni si eu sunt o eleva sarguincioasa

diaconta 1

20.08.2012, 20:10

Mena

kukibella 1

13.11.2012, 10:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea