Tartă cu brânză,jeleu şi bezea

de diaconta in Prajituri, 2 Iun 2013 | 3899 vizualizari

COMENTARII (61)

diaconta 1

07.06.2013, 11:32

Roxana_Simona,multumesc

scortisoara 1

07.06.2013, 11:37

Ce delicoasa arata! :o vreau si eu o felieee! minunata!

diaconta 1

07.06.2013, 12:51

Scortisoara,ti-as da cu mare drag,dar asta era istorie cand am reusit sa postez reteta >S<

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:59

Delicioasa de-ti vine sa te dai la monitor . Si prezentarea este ceva deosebit

diaconta 1

07.06.2013, 13:07

Mihaela,ai grija sa nu strici monitorul ))
Multumesc

Panacris 1

07.06.2013, 13:23

Super delicioasă!

diaconta 1

07.06.2013, 14:40

Mersi Cris

jolygina 1

07.06.2013, 16:02

Toamna07 1

07.06.2013, 16:13

mena29 1

08.06.2013, 08:54

Wooow,ce pofta mi-ai facut!

diaconta 1

08.06.2013, 17:12

Menuco

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu zmeura si crema de mascarpone