Tarta cu branzeturi si seminte

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2015 | 734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • un ou
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza sarata
  • 250 g mozzarella
  • 150 g smantana
  • o mana de seminte mixte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branzeturi si seminte:


  1. Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana. Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.

  2. Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper. Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.

  3. Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.

  4. Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

08.12.2015, 22:27

Arata grozav!

-Licurici- 1

09.12.2015, 20:23

Bya Ralu 1

13.12.2015, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crocantele