Tarta cu branzeturi si seminte

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2015 | 817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • un ou
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza sarata
  • 250 g mozzarella
  • 150 g smantana
  • o mana de seminte mixte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branzeturi si seminte:


  1. Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana. Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.

  2. Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper. Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.

  3. Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.

  4. Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

08.12.2015, 22:27

Arata grozav!

-Licurici- 1

09.12.2015, 20:23

Bya Ralu 1

13.12.2015, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pasare