TARTĂ CU CACAO, CIOCOLATĂ ALBĂ ȘI JELEU DIN ȘAMPANIE

de Panacris in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 2609 vizualizari

COMENTARII (41)

Panacris 1

01.01.2016, 17:33

Mihaela

Panacris 1

01.01.2016, 17:34

Dia, numai spune așa am gândit și eu, dar una, două se adună! Mulțumesc

Panacris 1

01.01.2016, 17:35

Xandrine, muțumesc

Panacris 1

01.01.2016, 17:37

Daniela, mulțumesscc

Rocsi 1

01.01.2016, 20:50

Iuhuuuu, ce harnicuta avem noi aici. La cat mai multe, multe retete minunate!

mihaelar63 1

02.01.2016, 00:15

Ce plictiseala fioroaso mama Zmeu ? Nu cred ca nu exista de asa ceva cand este vorba de voi Esti incantatoare , harnica si talentata . Esti un izvor de energie si un bun exemplu . Ai putea sa faca si un film cu tine ) Radacinile tale si-au dat mana cu creativitatea si a rezultat o gospodina de exceptie Sunteti niste oameni tare faini , va iubim si va imbratisam

laura_n 1

04.01.2016, 12:10

Oau, Crisule! Felicitari pentru prima mila!
De senzatie aceasta performanta pentru care te felicit cu toata inima!
La cat mai multe retete si sanatate multa si spor in tot ceea ce faci!

Panacris 1

04.01.2016, 13:24

Rocsy drag, multumeeesscc!

Panacris 1

04.01.2016, 13:26

Mihaela , m-ai coplesit si lasat fara cuvinte. Multumesc tare mulltttt! Si noi va imbratisam cu drag, abia astept sa ne vedem .

Panacris 1

04.01.2016, 13:28

Laura, daaa, cam grea mila asta Cu bune, cu mai putin bune, am ajuns si aici, asta si cu ajutorul si sustinerea voastra, a Bucatarasilor Multumesc tare mult!

Micutza Luana 1

04.01.2016, 13:51

o nebnie tarta asta : felicitari si la caat mai multe retete

dantes 1

04.01.2016, 13:54

Delicioasa! Felicitari si la cat mai multe retete!

Panacris 1

04.01.2016, 18:48

Luana

Panacris 1

04.01.2016, 18:49

Dantes, multumesc tare mult! Esti cavalerul din umbra, mereu alaturi de noi.

Andra_Constantinescu 1

04.01.2016, 19:52

Buna tarta! Felicitari si cat mai multe retete!

mirela0911 1

05.01.2016, 21:10

Minunată trebuie să fie cu șampanie! Felicitări și la cât mai multe rețete!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de cacao cu aroma de migdale