Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 3149 vizualizari

 

Aceasta tarta o fac foarte des,rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • esenta de vanilie
  • 400 gr de capsuni
  • Crema:
  • 1 plic de Creme Ole cu gust de ciocolata
  • 400 ml lapte rece
  • 2 linguri rase de zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni si crema de ciocolata:

       Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu lingura.

       Se toarna in forma de tarta tapetata cu unt si faina si se da la cuptor la 200 grade.Facem testul cu scobitoarea.

       Crema:Intr-un vas se toarna 400 ml lapte rece si se adauga continutul plicului.Mixam bine si d-am la rece pana cand este gata tarta.

       Cand tarta este gata si s-a racit scoatem din forma,punem crema deasupra si ornam cu capsuni.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga pe langa capsuni si fructe uscate,este extrem de delicioasa.

2

Putem folosi ce fructe dorim,orice crema.

3

Putem face o glazura din ou,zahar,coniac si apa,un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

04.06.2015, 13:33

Am venit si eu la o felie!

reisnaor_2006 1

04.06.2015, 14:22

am sosit Cleme((((

Rocsi 1

04.06.2015, 19:54

Am sosit la tarta, ca sigur este delicioasa!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone si capsuni