Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 888 vizualizari

 

Aceasta tarta o fac foarte des,rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • esenta de vanilie
  • 400 gr de capsuni
  • Crema:
  • 1 plic de Creme Ole cu gust de ciocolata
  • 400 ml lapte rece
  • 2 linguri rase de zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni si crema de ciocolata:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu lingura.


Se toarna in forma de tarta tapetata cu unt si faina si se da la cuptor la 200 grade.Facem testul cu scobitoarea.


Crema:Intr-un vas se toarna 400 ml lapte rece si se adauga continutul plicului.Mixam bine si d-am la rece pana cand este gata tarta.


Cand tarta este gata si s-a racit scoatem din forma,punem crema deasupra si ornam cu capsuni.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Putem adauga pe langa capsuni si fructe uscate,este extrem de delicioasa.

2

Putem folosi ce fructe dorim,orice crema.

3

Putem face o glazura din ou,zahar,coniac si apa,un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

04.06.2015, 13:33

Am venit si eu la o felie!

reisnaor_2006 1

04.06.2015, 14:22

am sosit Cleme((((

Rocsi 1

04.06.2015, 19:54

Am sosit la tarta, ca sigur este delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni