Biscuiti Ferrero Rocher

de Anett in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 936 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 140 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 120 gr unt
  • 70 gr zahar
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar vaniliat
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • 12 bucatele de ciocolata neagra
  • 1 albus
  • 150 gr nuca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Ferrero Rocher:

Intr-un bol, amestecam faina, praful de copt, zaharul vaniliat, pudra de cacao si zaharul, apoi adaugam untul care este la temperatura camerei, laptele, galbenusul si sarea. Cand aluatul este omogen, invelim in folie si punem in frigider pentru o ora.


Din aceasta compozitie, formam 12 bilute. In centrul fiecarui bilute, punem o bucatica de ciocolata neagra.


Trecem bilutele prin albusul usor batut si apoi tavalim prin nucile tocate.


Le introducem in cuptorul bine incins si lasam pentru 12-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

06.01.2017, 23:13

Grozavi!

dantes 1

07.01.2017, 10:03

Delicios!

mirela0911 1

07.01.2017, 10:31

Hmm, ce buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti si ciocolata