Biscuiti Ferrero Rocher

de Anett in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 509 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori! :)

 

INGREDIENTE

  • 140 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 120 gr unt
  • 70 gr zahar
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar vaniliat
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • 12 bucatele de ciocolata neagra
  • 1 albus
  • 150 gr nuca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Ferrero Rocher:

Intr-un bol, amestecam faina, praful de copt, zaharul vaniliat, pudra de cacao si zaharul, apoi adaugam untul care este la temperatura camerei, laptele, galbenusul si sarea. Cand aluatul este omogen, invelim in folie si punem in frigider pentru o ora.


Din aceasta compozitie, formam 12 bilute. In centrul fiecarui bilute, punem o bucatica de ciocolata neagra.


Trecem bilutele prin albusul usor batut si apoi tavalim prin nucile tocate.


Le introducem in cuptorul bine incins si lasam pentru 12-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Ferrero Rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

06.01.2017, 23:13

Grozavi!

dantes 1

07.01.2017, 10:03

Delicios!

mirela0911 1

07.01.2017, 10:31

Hmm, ce buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti, reteta de post