Tarta cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 6 Oct 2009 | 5915 vizualizari

COMENTARII (13)

ionix 1

06.10.2009, 21:14

uuuuuuuuu... arata tare bine... simpla dar cred ca-i tare buna

Miha 1

07.10.2009, 00:46

E foarte usor de facut. De mancat nu mai spun ca mi-e rusine.

taniusca 1

07.10.2009, 01:22

miha, vad ca tu esti foarte activa la capitolul dulciuri, bravo. Eu din pacate abia acum incerc sa invat mai multe la capitolul patiserie dar am o mare problema, cuptorul meu de la aragaz nu-mi coace blaturile si aluaturile asa cum vad in pozele postate de voi asa ca va rog, fetelor, ajutati-ma cu un sfat.Voi cum coaceti blatul? cuptor de aragaz sau electric? cum reglati temperatura? multumesc anticipat pentru raspunsuri. Daca rezolv si problema asta, sunt happy, m-am saturat sa tot cumpar blaturile din comert si nu sunt asa bune ca cele facute cu mana ta.

Miha 1

07.10.2009, 09:57

Taniusca, fiecare cuptor are particularitatile sale. Ce inseamna ca nu le coace? Ies prea crude?Prea coapte? Da-ne mai multe detalii si poate te putem ajuta. Eu am un cuptor de pe vremea bunicii si plin de hachite. Dar ii vin eu de hac!

ANCA 1

07.10.2009, 10:03

cred ca e delicioasa!!

rivka 1

07.10.2009, 10:21

Cred ca e foarte buna, blatul nu a fost nevoie sa il insiropezi deloc?

Si eu mai cumpar(recunosc) forme de tarta direct facute si le umplu cu budinca cand fac ceva rapid rapid, asta facuta de tine e muuult mai buna cred, imi place ideea de umplutura nu m-am gandit.

Miha 1

07.10.2009, 11:12

Anca

Miha 1

07.10.2009, 11:13

Rivka, n-am insiropat blatul. Nici nu m-am gandit la asta. Dar a mers si asa.

sandytza 1

07.10.2009, 15:25

Ce bine arata si e simplu de facut . Bun pentru o duminica in familie

taniusca 1

07.10.2009, 23:40

pai la placinte de ex le coace prea tare, dar la aluaturi in exterior sunt coapte dar miezul iese crud... daca le tin mai mult pe nivelul de sus aluatul se lasa, daca il tin la mijloc tot se arde putin la fundul tavii.E un aragaz arctic, cik de ultima generatie luat anul trecut, in garantie, dar tot mi-a facut numai figuri pana acum.

Miha 1

07.10.2009, 23:53

Daca e de ultima generatie ar trebui sa mergi la un service sau la reprezentanta. Probabil ca trebuie sa-l si ghicesti cum coace,la ce temperatura...Daca Se rumeneste prea tare deasupra inainte ca timpul de coacere sa fi expirat,acopera tava cu folie de aluminiu,pana se face si in interior,apoi o scoti si lasi sa se rumeneasca. Manevra asta probabil ca va mari putin timpul de coacere. Daca arde la fundul tavii, e indicat sa pui un vas cu apa in cuptor, sub tava.

Oana 1

08.10.2009, 00:30

Eu zic sa incerci sa le coci la foc mic, pe gratarul de sus, asa are timp sa se faca la mijloc, apoi poti da la mediu sa se rumeneasca nitel desupra.... Misto tarta, MIha

rivka 1

23.12.2009, 20:59

am facut si eu azi, am pus deasupra budinca de ciocolata (facuta din jumatate de l de lapte si fulgi de ciocolata belgiana) si am stropit-o cu multa nuca de cocos.nu ammai pus frisca.
blatul l-am insiropat putin.
e ffff buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu eugenii