Tarta cu conopida si dovlecei

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2011 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovlecel
  • o conopida mica
  • sare si piper
  • o foaie de tarta din comert 
  • 4-5 linguri de smantana groasa
  • 4-5 linguri de smantana lichida sau frisca lichida neindulcita
  • o cescuta  de lapte
  • 150 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu conopida si dovlecei:

Se spala si se rupe bucati conopida, apoi se pune la fiert. Dovlecelul se taie rondele si se frige in cratita cu putin unt. Foaia de tarta se pune in forma(eu am de silicon si nu am mai uns-o cu nimic, daca aveti din metal ungeti cu putin unt) Peste foaie se pune conopida fiarta, se sareaza dupa gust, apoi se pune o crema facuta din smantana groasa si lichida, laptele, sare, piper si cascavalul ras.


Pe deasupra se pun rondelele de dovlecel si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand e aproape gata se mai pune putin cascaval peste dovlecel. Se serveste ca garnitura la diferite meniuri cu carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu conopida si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Ligia Bxl 1

01.03.2011, 16:29

da mirela e foarte buna

bettyC 1

13.03.2011, 12:58

mmm ce bunatate a facut mami

Ligia Bxl 1

13.03.2011, 13:12

ooo fetita mea ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu sunca si cascaval