Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

de Merisor in Mancaruri de post, 23 Mar 2016 | 5952 vizualizari

COMENTARII (29)

- Andreea - 1

23.03.2016, 18:21

O voi incerca cu siguranta ... blatul cred ca e super gustos

Constelatialeu 1

23.03.2016, 18:22

Imi place cum arata, dar nu-i de mine...

Bunica 1

23.03.2016, 18:25

Ce minunăție de tartă ai făcut,Merișor!

Gherca Daniela 1

23.03.2016, 18:28

ce bine arata si foarte colorata!

MotanLaOale 1

23.03.2016, 18:37

buna buna

mirela0911 1

23.03.2016, 18:38

Super reteta!

Merisor 1

23.03.2016, 18:43

Multumesc dragilor!

mena29 1

23.03.2016, 18:47

Bunuță tare!

diaconta 1

23.03.2016, 18:48

tare buna cred c-a fost tarta ta

deyutzky 1

23.03.2016, 19:09

Ina 1

23.03.2016, 19:19

ce culori si prezentare

Adrian2016 1

23.03.2016, 19:48

Merisor 1

23.03.2016, 19:50

Multumesc dragutilor!

Adi 1

23.03.2016, 20:22

Foarte buna!

Valclaudia 1

23.03.2016, 20:49

servesc si eu o portie. Acum la cina,daca-mi dai...

Merisor 1

23.03.2016, 21:10

Claudia, cu drag! Trage scaunul langa Adi

RuxyRux 1

23.03.2016, 21:16

Arata minunat! Eu sigur vreau doua feliute

-Marius- 1

23.03.2016, 21:17

Rocsi 1

23.03.2016, 22:05

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 00:47

mihaelar63 1

24.03.2016, 01:14

Arata de milioane

Bya Ralu 1

24.03.2016, 05:24

foarte faina

AndrutzaP 1

24.03.2016, 09:04

Arata minunat. Super gustoasa O voi incerca cat de curand

CameliaR 1

24.03.2016, 10:57

Ce frumusete de tarta!

simona72 1

24.03.2016, 13:08

Foarte faina reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu praz si ciuperci prajite