Tarta cu piept de pui si branza

de ralu_ca in Pui, 21 Sep 2014 | 6468 vizualizari

 

dupa reteta lui Gaby...delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte dulce rece
  • 400 g branza de vaci
  • 1 pipet de pui fiert
  • umplutura:
  • 4 oua
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si branza:

Intr-un vas am pus faina si am adaugat untul, amestecand foarte bine, apoi sare, ou, lapte si am omogenizat fb. Aluatul l-am introdus la frigider pentru jumatate de ora. Intre timp am pregatit umplutura: ouale le-am batut cu sare, piper ( am oprit putin si pt uns ), adaug branza, smantana, marar si omogenizez.


Aluatul l-am impartit in 2 parti, o parte am intins-o pe suprafata tartei, inclusiv pe peretii vasului, am imprastiat fasii de piept de pui, apoi umplutura, iar deasupra am format cateva grilaje. Am presarat chimen si am uns suprafata. Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste.


A iesit o tarta grozava!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

21.09.2014, 20:23

O tarta faina ai pregatit!

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 19:22

foarte buna

Gicuta69 1

16.07.2015, 09:05

imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi