Tarta cu piept de pui si ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 19751 vizualizari

COMENTARII (47)

gaby_duceag 1

10.10.2010, 00:14

emoticon_cu_unu_care_casca

La Ancuta 1

10.10.2010, 00:14

Ce bine arata.

Miha 1

10.10.2010, 00:15

Cre ca nu de la foame. Du-ti fati la culcari.

Miha 1

10.10.2010, 00:15

Multumesc Anca!

ela 1

10.10.2010, 00:27

vreau si euuuuuuu....

Anamaria7 1

10.10.2010, 00:30

mi-nu-nat, miha! ador tartele "nedulci"

lilik 1

10.10.2010, 00:34

si dak e tarta era mai mult k sigur k gabitza era prima
super miha

Miha 1

10.10.2010, 00:45

va poftesc...care mai puteti manca la ora asta...

ela 1

10.10.2010, 00:47

eu pot....ca am mancat numai pizza azi,din mers....

Miha 1

10.10.2010, 00:52

Asta nu-i bun Ela!

mamaica 1

10.10.2010, 02:05

cred ca e foarte buna

kamy 1

10.10.2010, 03:12

te rog si miesti ca nu fac 5f

diaconta 1

10.10.2010, 08:40

minunata

Adinacarla 1

10.10.2010, 09:09

wow cw bunatate...

Bunica 1

10.10.2010, 09:54

Buna rauuu!

Rocsi 1

10.10.2010, 11:58

la mine te-ai gandit sa imi opresti o portie?

lacrimioara 1

10.10.2010, 12:28

ce sa mai zic arata f bine si o sa o incerc si eu cat de curand cotlet haiducesc unde gasesc eu aici in spania ce as putea sa pun in locu lui

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2010, 12:38

Miha 1

10.10.2010, 14:42

Multumesc fetelor! Am pus deoparte cate o portioara pentru fiecare.
Lacramioara, cotletul asta haiducesc e un soi de muschi de porc invelit in ierburi aromate si piper. Poti inlocui cu sunca sau cu bacon, cu orice va place voua.

adasev12 1

10.10.2010, 15:47

bun5

silvi0ara 1

10.10.2010, 15:53

Am ajuns,portia mea e pusa de o parte,nu?ca doar asa ai zis.

lacrimioara 1

10.10.2010, 16:32

mersi miha o sa incerc cu bacon

Miha 1

10.10.2010, 17:26

Multumesc Ada!
Silvioara...de buna seama. Pentru tine oricand!
Cu mare drag, Lacramioara. Sa aveti pofte.

nadina73 1

10.10.2010, 17:38

pui,ciuperci...............lesin5f

Miha 1

10.10.2010, 18:03

Nadina...stai asa...stai sa te prind.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval