Tarta cu piept de pui si ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 19773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 250 g faina neagra
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • Pentru umplutura:
  • 1/2 piept de pui
  • 100 g cotlet haiducesc
  • 3 ciuperci mari
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri suc de rosii
  • usturoi
  • sare si piper
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si ciuperci:

Aluat:

Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit. In vasul masinii de paine punem faina, sarea si uleiul. Adaugam maiaua si restul de apa si framantam un aluat potrivit de tare, care se lasa la dospit jumatate de ora.

Intindem aluatul intr-o tava de tarta unsa cu putin ulei. Ungem cu putin suc de rosii amestecat cu usturoi pisat si oregano. Repartizam uniform pieptul de pui taiat cubulete, cotletul fasii si ciupercile felii. saram si piperam, dupa gust.

Ouale se bat bine si se amesteca cu smantana si un praf de sare. Se toarna in tava peste umplutura si dam tava la cuptor pana incepe sa se lege si sa se rumeneasca. Scoatem tava, presaram cascavalul ras si dam din nou la cuptor pana se rumeneste uniform.

Se portioneaza si se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Miha 1

25.01.2013, 16:03

Da, stiam.. candva

diaconta 1

25.01.2013, 16:12

si Gaby stia prin ...doomiinoo)))

babi5 1

10.10.2013, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai