Dovlecei pane

de ionix in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • Un ou
  • Pesmet, faina
  • Sare
  • Pudra de chilli
  • Amestec de rozmarin cu cimbru
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:


Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele subtirele.


Rondele de dovlecel le condimentam cu sare, chilli si amestecul de ierburi.


Dovlcelul condimentat se lasa la “marinat”, pentru a intra condimentele in rondele, timp de 15 min.


Intre timp pregatim pe un platou faina si pesmetul si batem oul bine cu sare.


Dupa cele 15 min punem la incins uleiul.


Rondele de dovlecel se dau pe ran prin faina, ou si apoi pesmet.


Se pun la prajit in uleiul incins si se scot pe niste servetele, au rol de a absorbi uleiul.


Eu am servit alaturi de cartofi copti in sare.



Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

eu nu scurg sau sterg dovleceii de sucul pe care-l lasa pentru ca vreau sa se prinda bine faina de dovlecel.... 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:37

ionix 1

28.03.2010, 22:15

Rivka, n-am facut rosii pane pana acum... m-ai facut curioasa si-o sa-ncerc

ionix 1

28.03.2010, 22:15

multumesc multumesc...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane la cuptor