Salata de icre de crap

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2010 | 9493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Icrel proaspete se trec printr-o sita pentru a indeparta pielitele. Se pune putina sare si se tin la rece cateva ore.


Se amesteca cu mixerul turnand cate putin ulei, cantitatea marindu-se treptat. Din cand in cand se adauga cate putina apa minerala si zeama de lamaie. La sfarsit se pune ceapa tocata foarte marunt si se omogenizeaza.


Daca se intampla ca icrele sa se taie se pot repara amestecand o lingura de icre nepreparate cu cate putin din icrele taiate. Se mai pot drege cu 50 g gris fiert foarte tare si racit bine. Se pune grisul intr-un castron si se mixeaza cu cate putin din icrele taiate.


Dupa ce au fost preparate, icrele se lasa sa se odihneasca jumatate de ora, dupa care se amesteca din nou, adaugand cate putina apa minerala, atata cat mai primesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ana 1

05.05.2010, 21:59

Cu felia de paine iti ies sigur,eu pun de la inceput o felie de paine (miezul)inmuiata si stoarsa bine .Mi-au iesit mereu mai putin sambata dar cred ca uleiul a fost devina .

Miha 1

05.05.2010, 23:25

Multumesc Ina.

madi_marin 1

09.05.2010, 13:50

ina...multumesc pentru sfaturi..... o sa incerc , desi nu ma trage inima, mi+e sa nu dau kix din nou.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca