Tarta cu piept de pui si rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2011 | 4528 vizualizari

COMENTARII (43)

Miha 1

27.06.2011, 13:50

E de bine Rocsi, e de bine...sa nu fugi...

Rocsi 1

27.06.2011, 14:04

sincer?nici nu pot fugi stai calma

Miha 1

27.06.2011, 14:08

monike 1

27.06.2011, 14:17

Daca tot esti la autogara ia-ma si pe mine ca viu si eu cu "rata"si nu cer prosopel

ionela2682 1

27.06.2011, 15:46

LicutaMarin 1

27.06.2011, 16:25

Miha 1

27.06.2011, 17:50

Monike, ce e "rata"? Ca daca e rata la banca nu te primesc.

Miha 1

27.06.2011, 17:50

Ionela Licuta multumesc!

LUK 1

27.06.2011, 18:15

mi e foamee

diaconta 1

27.06.2011, 19:50

O furculita-i pentru mine?

marcela1979 1

28.06.2011, 10:18

si daca vin si eu ma primesti

Miha 1

28.06.2011, 11:21

Dia, stau cam prost la capitolul tacamuri, dar iti dau tie furculita mea si mananc eu cu mana.

Miha 1

28.06.2011, 11:21

Carla, oricand cu placere.

Miha 1

28.06.2011, 11:22

Florina, intre timp ti-ai potolit foamea? Ca pe baza meaaa...

monike 1

28.06.2011, 15:43

La autobuz i se zicea, la tara, "rata" Daca ma primeai si cu aia de la banca era la fix

Bucataras Medi 1

29.06.2011, 14:08

nu cred ca a mai ramas si pentru mine ................

gaby_duceag 1

30.06.2011, 08:27

Eu asta n-am vazut-o numa' pe blog

Lau 1

02.07.2011, 22:28

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche de ton cu bacon