Tarta cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 9 Mar 2011 | 4413 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

09.03.2011, 21:44

am venit sa schimb tarta

Rocsi 1

09.03.2011, 21:46

frumos tort,niste ajutoare minunate si aia cu "de ziua ta mamico "e frumoasa ..La multi ani!

RuxyRux 1

09.03.2011, 21:46

Minunat, ti-am admirat si comorile de copilasi

diaconta 1

09.03.2011, 21:49

delicioasa

deyutzky 1

09.03.2011, 21:58

foarte frumoasa felicitarea, copilasii nu mai zic si tarta delicioasa

zaharia_mihaela2005 1

09.03.2011, 21:59

delicioasa si ajutoarele de nadejde

kamy 1

09.03.2011, 22:03

ce copii frumosi ai sa-ti traiasca,sa fie sanatosi si sa aibe noroc in viata super tarta

mirela0911 1

09.03.2011, 22:58

lau, te-am asteptat

mirela0911 1

09.03.2011, 22:58

rocsi multumesc

mirela0911 1

09.03.2011, 22:59

Ruxy, Dia multumesc

mirela0911 1

09.03.2011, 23:00

deyu, mihaela va multumesc tare mult

mirela0911 1

09.03.2011, 23:01

kamy multumesc la fel si tie

LUK 1

09.03.2011, 23:13

ce buna e..la multi ani!

mamaieelena 1

09.03.2011, 23:20

elena1988 1

10.03.2011, 10:25

MIUTA 1

10.03.2011, 11:19

Foarte buna,multumim.La multi ani! Sa-ti traiasca puii,sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!Sunt tare dragalasi

mirela0911 1

10.03.2011, 16:51

luk, mamaie, elena multumesc
miuta mersi tare mult

adry88 1

09.06.2011, 15:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rigo Iancsi