Tarta cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 9 Mar 2011 | 2586 vizualizari

 

O primavara frumoasa va doresc si o felie de tarta de ziua noastra, cu intarziere dar nu-i nimic. Merge excelent la o cafea sau ce doriti.
Felicitarea e facuta de fiul meu si am primit-o de 8 Martie cu mult drag.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 lg ulei
  • 350g faina
  • 250g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 150ml lapte
  • coaja rasa lamaie
  • piersici (eu am avut din compot)
  • frisca pt ornat (si pt cafea)
  • 2 ajutoare de nadejde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continua mixatul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, laptele, coaja de lamaie, se mixeaza in continuare, iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata bine cu unt, deasupra se pun felii de piersici si se da la cuptor la 180 grade pt. aproximativ 40 minute (depinde de cuptor, se face testul cu scobitoarea).


Dupa ce s-a racit se orneaza dupa preferinte si se serveste.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de fructe proaspete sau din compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

10.03.2011, 11:19

Foarte buna,multumim.La multi ani! Sa-ti traiasca puii,sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!Sunt tare dragalasi

mirela0911 1

10.03.2011, 16:51

luk, mamaie, elena multumesc
miuta mersi tare mult

adry88 1

09.06.2011, 15:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si piersici