Tarta cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 9 Mar 2011 | 2176 vizualizari

 

O primavara frumoasa va doresc si o felie de tarta de ziua noastra, cu intarziere dar nu-i nimic. Merge excelent la o cafea sau ce doriti.
Felicitarea e facuta de fiul meu si am primit-o de 8 Martie cu mult drag.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 lg ulei
  • 350g faina
  • 250g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 150ml lapte
  • coaja rasa lamaie
  • piersici (eu am avut din compot)
  • frisca pt ornat (si pt cafea)
  • 2 ajutoare de nadejde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continua mixatul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, laptele, coaja de lamaie, se mixeaza in continuare, iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata bine cu unt, deasupra se pun felii de piersici si se da la cuptor la 180 grade pt. aproximativ 40 minute (depinde de cuptor, se face testul cu scobitoarea).


Dupa ce s-a racit se orneaza dupa preferinte si se serveste.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de fructe proaspete sau din compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

10.03.2011, 11:19

Foarte buna,multumim.La multi ani! Sa-ti traiasca puii,sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!Sunt tare dragalasi

mirela0911 1

10.03.2011, 16:51

luk, mamaie, elena multumesc
miuta mersi tare mult

adry88 1

09.06.2011, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si crema Inka