Bilute tip Raffaello

de iuliandu in Prajituri, 20 Sep 2012 | 12441 vizualizari

 

Simplu de facut...si de mancat :)

 

INGREDIENTE

  • 125 gr napolitane cu crema de vanilie
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 gr cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute tip Raffaello:

Intr-un vas sfarmam napolitanele, topim ciocolata la bain-marie si adaugam doua lingurite de lapte (pentru ca sa fie ciocolata mai usor de utilizat).Apoi se amesteca ciocolata topita cu napolitanele si le lasam la frigider cateva minute.Dupa care putem face bilutele,se pot folosi migdale,alune orice avem la indemana sa facem miezul bilutei.Le dam prin cocos si voilà...

TIPS-URI

1

De preferat sa folosim ciocolata pentru decorat...cuburi din acelea mari :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute tip Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Merisor 1

21.09.2012, 16:51

Super bune!

lilik 1

22.09.2012, 10:47

delicioase

olivee 1

22.09.2012, 14:51

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Semilune insiropate