Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2015 | 9291 vizualizari

COMENTARII (36)

Panacris 1

03.05.2015, 20:23

No, dacă ANAF a dat ok-ul, atunci sigur tarta mea, trece peste testul DNA ) Mulțumesc gaby_d

Panacris 1

03.05.2015, 20:24

Mihaela, chiar așa un deliciu elegant, ce trebuie repetat

Panacris 1

03.05.2015, 20:25

Roxana, chiar simplă și buuunnnăăăă

Panacris 1

03.05.2015, 20:27

Poa

Panacris 1

03.05.2015, 20:28

Simona, Dantes, Mirela mulțumesc, chiar a fost faină, deja s-a evaporat și se cere bis

anca_rm 1

04.05.2015, 09:47

Cris mi-ai facut pofta cu tarta asta , arata bestial si cred ca e super buna

Panacris 1

04.05.2015, 15:21

Anca, tare bună, rapidă și satioasă. Multumesc

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:58

RuxyRux 1

04.05.2015, 20:13

Arata senzational!

geoline 1

06.05.2015, 13:40

yamyyyyy

Xandrinne 1

18.08.2015, 12:02

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si piept de pui