Tarta cu rosii si brânza

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 4599 vizualizari

 

Cel mai bun gust (pentru cei carora le place ) il da branza cu mucegai albastru.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • branza telemea (eu am pus si branza Roquefort pentru ca ii da un gust formidabil)
  • 2-3 rosii
  • o lingura de mustar 
  • doua linguri smantana lichida
  • doua felii de jambon sau sunca presata (optional)
  • cascaval
  • Sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si brânza:

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc.


Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute.


Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei.


Se adauga sare,piper,cimbru si cascaval razuit si se da la cuptor pentru 30 de minute.


Este foarte buna calda dar nici rece,nu e rea !


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si brânza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Ina 1

02.10.2010, 23:26

delicioasa

La Ancuta 1

03.10.2010, 00:15

Foarte bine arata

nadina73 1

03.10.2010, 00:17

vreau o feliuta mica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pernite cu 3 feluri de branza