Tarta cu urda si ciocolata

de La Ancuta in Dulciuri, 2 Aug 2011 | 2437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g urda
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 200 g zahar
  • 100 g stafide
  • 3 albusuri
  • 2 galbenusuri
  • 30 g amidon
  • 30 g unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu urda si ciocolata:

Taiem ciocolata bucatele mici iar stafidele le punem la inmuiat in rom timp de 15 minute Mixam bine galbenusurile cu zaharul (pentru gustul meu este cam mult zahar). Adaugam untul moale si amestecam bine iar apoi adaugam amidonul.


Mixam bine urda si o aromatizam cu scortisoara. O adaugam apoi peste crema de galbenusuri si amestecam pana se omogenizeaza.


Batem albusurile spuma cu un praf de sare iar apoi le incorporam usor in amestecul de galbenus cu urda.


La fnal adaugam ciocolata si stafidele scurse si amestecam usor.


Turnam compozitia intr-o tava de tarta unsa bine cu unt si apoi o nivelam. Dam la cuptor la 170 de grade timp de 30 de minute.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu urda si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

03.08.2011, 11:56

va multumesc mult.

Lau 1

03.08.2011, 14:09

ce bine arata

adry88 1

03.08.2011, 17:07

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu gem de prune