Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5266 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

05.01.2011, 15:09

Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu

LUK 1

05.01.2011, 15:24

interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur

lia maria 1

05.01.2011, 15:31

delicioasa

Cris2711 1

05.01.2011, 15:33

geniala idee

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:27

Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:29

Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Lia, Cris, pentru voi!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 18:01

MIUTA 1

05.01.2011, 18:10

Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper

Ina 1

05.01.2011, 18:12

ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!

Ramonica 1

05.01.2011, 18:20

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:38

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:26

Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi rasi