Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5266 vizualizari
RuxyRux 1
Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu
LUK 1
interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur
lia maria 1
delicioasa
Cris2711 1
geniala idee
slowfoodcuisine 1
Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.
Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.
Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.
Lia, Cris, pentru voi!
Dana_Retetegg 1
MIUTA 1
Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper
Ina 1
ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!
Ramonica 1
MotanLaOale 1
Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.
Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.
Teo 1
sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!
Bucataras 1
immm, arata super, cred ca-i delicioasa
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 21:16
la 20:53
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!