Tarta foietaj cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 3837 vizualizari

 

Rapida, simpla si delicioasa! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj( are doua bucati de foi)
  • 2 pachete de branza telemea de vaca( Hochland) 700 gr
  • 150 gr iaurt grecesc( 1 borcanel)
  • 3 oua si 1 galbenus( pentru uns)
  • un praf de chimen macinat
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu branza:

Se decongeleaza foietajul la temperatura camerei.


Branza se amesteca cu ouale, iaurtul si verdeata tocata.


Se tapeteaza tava cu hartie pergament. Se intinde prima foaie, ea este o foaie dreptunghiulara iar daca folosim tava rotunda de tarta taiem colturile si umplem golurile de pe margine.


Asezam compozitia de branza.


Deasupra punem foaia a doua de care am tras putin sa se intinda usor sa acopere bine umplutura. Eu din marginile ramase am decupat urgent cu forma cateva floricele :)))


Ungem cu galbenus, presaram cu chimen macinat si coacem la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.


Servim cu placere .... e o mare bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

mamaieelena 1

22.01.2013, 18:48

ce bunaciune de tarta ai facut Ruxy si cum la mine nu prea merge netul intru rar si vad tarziu bunatatile

RuxyRux 1

22.01.2013, 19:15

Te pup scumpa mea Mamaie...multumesc si ma bucur sa te revad!

babi5 1

04.09.2013, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foetaj