Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj
  • jumatate de conserva porumb dulce
  • 2-3 linguri rosii pasate (din comert,la cutie)
  • 1 lingura seminte de chia
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • cca 150 g mix de masline
  • 200 g branza frantuzeasca
  • 150 g cascaval taiat bucatele
  • 4 felii emmentaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu porumb si branzeturi:

Lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 175-180 grade.

Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de chia si fulgi de ovaz, apoi boabele de porumb scurse din conserva.

Asezam din loc in loc maslline, bucati de branza frantuzeasca, de cascaval si de emmentaler.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste tarta (cca 40 minute).

Se poate servi atat calda, cat si rece...

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-0
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-1
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-2
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-3
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-4
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-5
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-6
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-7
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-8
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-9
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-10
Tarta foietaj cu porumb si branzeturi-11

COMENTARII (10)

Gicuta69

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:21

yamy yamy!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.06.2015, 07:55

-Licurici-

-Licurici- 1

12.06.2015, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!