Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj
  • jumatate de conserva porumb dulce
  • 2-3 linguri rosii pasate (din comert,la cutie)
  • 1 lingura seminte de chia
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • cca 150 g mix de masline
  • 200 g branza frantuzeasca
  • 150 g cascaval taiat bucatele
  • 4 felii emmentaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu porumb si branzeturi:

Lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 175-180 grade.

Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de chia si fulgi de ovaz, apoi boabele de porumb scurse din conserva.

Asezam din loc in loc maslline, bucati de branza frantuzeasca, de cascaval si de emmentaler.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste tarta (cca 40 minute).

Se poate servi atat calda, cat si rece...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu porumb si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si nuci