Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj
  • jumatate de conserva porumb dulce
  • 2-3 linguri rosii pasate (din comert,la cutie)
  • 1 lingura seminte de chia
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • cca 150 g mix de masline
  • 200 g branza frantuzeasca
  • 150 g cascaval taiat bucatele
  • 4 felii emmentaler
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu porumb si branzeturi:

Lasam aluatul foietaj la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 175-180 grade.

Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de chia si fulgi de ovaz, apoi boabele de porumb scurse din conserva.

Asezam din loc in loc maslline, bucati de branza frantuzeasca, de cascaval si de emmentaler.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste tarta (cca 40 minute).

Se poate servi atat calda, cat si rece...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu porumb si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu somon afumat