Tarta inima

de artyandra in Mancare copii, 15 Iun 2014 | 3077 vizualizari

 

Mi-ar fi placut ca la momentul respectiv sa fi avut un aparat foto cu o rezolutie mai mare.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 g unt,
  • 2 galbenusuri,
  • 100 g zahar pudra,
  • 250 g faina,
  • 2 linguri lapte rece.
  • Crema:
  • 3 oua,
  • 3 linguri zahar,
  • esenta de vanilie,
  • 1 lingura amidon,
  • 150 g smantana,
  • 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina),
  • 1 lingura pesmet,
  • 500 gr. fructe: strugurasi rosii, stafide si zmeura din compot.
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta inima:

Pentru aceasta reteta faceti mai intai aluatul de tarta, mixand untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se strange usor cu mainile, se pune in folie alimentara si se lasa 30 minute la rece.


Pentru crema se mixeaza ouale cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie, smantana, amidonul si branza mascarpone, mixand in continuare, pana se obtine o compozitie cremoasa, uniforma. Se adauga fructele si se amesteca bine, penutu a se omogeniza bine.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se pune in tava de tarta, in forma de inima, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se presara o lingura cu pesmet, apoi se adauga crema. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta inima" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

16.06.2014, 08:48

Pushaa 1

16.06.2014, 15:10

deyutzky 1

13.09.2014, 17:48

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Omleta taraneasca