Tartine cu branza pufoasa cu somon

de mihaelar63 in Sandvisuri, 23 Noi 2014 | 8229 vizualizari

 

O cutie de branza pufoasa de la Delaco este un ajutor de nadejde in caz de musafiri , mic-dejun sau gustare :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Branza pufoasa cu soman de la Delaco
  • somon afumat file
  • bagheta cu faina integrala
  • rondele de masline negre
  • zeama de lamaie
  • busuioc verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza pufoasa cu somon:

Se feliaza bagheta in felii subtiri .

Feliile de bagheta se rumnesc usor intr-o tava la cuptorul incins .

Se unge fiecare felie cu branzica pufoasa cu gust de somon .

Pe fiecare felie se pune putin somon afumat .

Se stropesc usor sandvisurile cu zeama de lamaie .

Se decoreaza cu rondele de masline si frunzulite de busuioc .

TIPS-URI

1

Acoperiti platoul cu folie alimentara si dati la rece daca nu serviti imediat , pana la venirea invitatilor .

2

Un vin sec sau demi-sec putin rece este potrivit pentru aceste tartine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza pufoasa cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

23.11.2014, 15:29

Ce bunatate!

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:04

Da Babi in ton cu toamna

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:05

Veverito cred ca mai repede le faci tu Eu te astept, Din momentul in care suni la interfon , pana urci ,sunt gata preparate )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam nobil