Tartine cu branza pufoasa cu somon

de mihaelar63 in Sandvisuri, 23 Noi 2014 | 2679 vizualizari

 

O cutie de branza pufoasa de la Delaco este un ajutor de nadejde in caz de musafiri , mic-dejun sau gustare :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Branza pufoasa cu soman de la Delaco
  • somon afumat file
  • bagheta cu faina integrala
  • rondele de masline negre
  • zeama de lamaie
  • busuioc verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza pufoasa cu somon:

Se feliaza bagheta in felii subtiri .


Feliile de bagheta se rumnesc usor intr-o tava la cuptorul incins .


Se unge fiecare felie cu branzica pufoasa cu gust de somon .


Pe fiecare felie se pune putin somon afumat .


Se stropesc usor sandvisurile cu zeama de lamaie .


Se decoreaza cu rondele de masline si frunzulite de busuioc .

 

TIPS-URI

1

Acoperiti platoul cu folie alimentara si dati la rece daca nu serviti imediat , pana la venirea invitatilor .

2

Un vin sec sau demi-sec putin rece este potrivit pentru aceste tartine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza pufoasa cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

23.11.2014, 15:29

Ce bunatate!

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:04

Da Babi in ton cu toamna

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:05

Veverito cred ca mai repede le faci tu Eu te astept, Din momentul in care suni la interfon , pana urci ,sunt gata preparate )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella