Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata

de mihaelar63 in Sandvisuri, 23 Noi 2014 | 4170 vizualizari

 

Pe cinstea mea - vorba unui vecin, branzica asta este facuta sa te scoata din incurcatura in caz de maxima urgenta. Intr-un timp si doua miscari intinzi o sumedenie de tartine mici si dragute.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza pufoasa cu verdeata de la Delaco
  • bagheta alba /integrala
  • salam uscat frantuzesc cu alune
  • rosii cherry rosii/ portocalii
  • ceapa verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata:

Bagheta se taie in felii subtiri . Daca doriti ca acestea sa fie mai mari , taiati putin pe diagonala .


Feliati salamul subtire .


Spalati rosiile si le taiati in doua .


Spalati codite de ceapa verde si le taiati marunt .


Ungeti feliile de bagheta cu branzica pufoasa .


Pe fiecare tartina puneti o felie de salam si o jumatate de rosioara .


Asezati tartinele pe un platou si presarati cu rondele de ceapa verde .



 

TIPS-URI

1

Puteti pregati platoul cu tartine cu 2-3 ore inainte de servire . In acest caz impachetati-l in folie alimentara transparenta si dati la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

diaconta 1

23.11.2014, 22:52

ce faine si colorate

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:10

Da , culori de mai mare dragul

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:16

Ce sa va spun ca si salamul; acela Frantuzesc cu alune este preferatul meu- este de calitate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)