Tartine cu caviar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 14417 vizualizari

COMENTARII (16)

gospodinadecriza 1

21.04.2010, 18:07

Super arata! Si eu merg diseara in Selgros, imi iau la mine o pila sau o agrafa, sa sparg lacatul!

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:29

Asa este ............se mananca peste dupa cum spui tu Nadina.Si eu am dat astazi o fuga pana la Selgros-Baneasa si am cumparat peste si pentru astazi si pentru vineri.
Din pacate am uitat sa iau si niste icre......................foarte bine arata ale tale..................

janet 1

21.04.2010, 19:41

Imi place cum arata si trandafirasul........foarte frumos!

vero_closca 1

21.04.2010, 19:42

delicioase!!!

nadina73 1

21.04.2010, 22:39

gospodinadecriza ai reusit cu agrafa sau ai avut cheia?

nadina73 1

21.04.2010, 22:40

medioto multumesc mult ,icre(crap)am eu in congelator pacat ca nu santem mai aproape

nadina73 1

21.04.2010, 22:41

nmultumesc janet si mie imi plac mult tradafiri si cei naturali si cei din facuti din zarzavaturi

nadina73 1

21.04.2010, 22:42

asa e vero chiar sant delicioase,multumesc mult

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:32

mai, nu am mancat niciodata, toata lumea zice k sunt bune, as incerca si eu, dar park ma retine ceva....arata tare bn nadina

nadina73 1

22.04.2010, 10:27

danuta incearcale daca iti plac icrele cu siguranta iti vor placea

nadina73 1

22.04.2010, 10:28

daca nu hai ca iti trimit eu o tartina facuta sa vezi cum e deschide geamu

mariac 1

22.04.2010, 21:08

super

nadina73 1

04.05.2010, 10:35

adry88 1

18.05.2011, 21:55

RoCarmen 1

13.11.2013, 13:40

Respect preocuparile culinare ale oricarei persoane. Te rog sa nu fii suparata pentru cele ce voi scrie. Au doar rolul de a informa.
Nu ma indoiesc de faptul ca acele tartine sunt gustoase... si ieftine... Dar nu sunt cu caviar. Scrie si pe borcanel . In cel mai fericit caz sunt niste icre de peste oceanic, capelin sau cod, vopsite. Sunt sigura ca in acelasi raft din supermarket le-ai gasit vopsite si in rosu. Sub denumirea de Cavi-art, inlocuitor de caviar. Un fals si mai grosolan sunt acele ,,icre" facute din grasime de peste si tot felul de chimicale care au rolul de a da forma si un gust cat de cat apropiate (+ gustul de chimicale).
Trebuie sa stim ce mancam! Pe scurt: Caviarul adevarat provine de la sturioni, pesti care supravietuiesc din era dinozaurilor si nu se intalnesc decat in Marea Neagra sau Caspica. In ultimii zeci de ani au fost adaptati si in alte bazine maritime, astfel ca ii intalnim azi pana si in SUA. De asemeni au fost create in diferite tari, programe de acvacultura (crescatorii) pentru a proteja specia de la disparitie. Caviarul adevarat are gust, aspect, valoare nutritiva si beneficii unice. De aceea si pretul este FOARTE MARE. Pe piata europeana acest produs este o delicatesa de superlux si costa de la 1500 de euro in sus pe Kilogram.
Succes!
http://www.petrossian.com/caviar-1.html

nadina73 1

14.11.2013, 22:24

RoCarmen probabil bugetul tau iti permite sa umperi CAVIAR ORIGINAL,insa nu toata lumea isi permite acest lux

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez armenesc