Tartine cu caviar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 8480 vizualizari

 

pana la Inaltare Domnului (13 mai)se mananca peste si produse din peste in zilele de miercuri si vineri pentru crestini ortodoxi,asa ca m-am gandit la o reteta usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 borcanel de caviar negre
  • tartine
  • unt
  • lamaie pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu caviar:

Se ung tartinele cu putin unt si apoi se pune caviarul


Este un aperitiv grozav de bun


Si nici nu e scump,cel putin aici in spania si dintr-un borcanel puteti face foarte multe tartine pentru ca se pun putine(sau cum va place)


Se decoreaza cu lamaie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

18.05.2011, 21:55

RoCarmen 1

13.11.2013, 13:40

Respect preocuparile culinare ale oricarei persoane. Te rog sa nu fii suparata pentru cele ce voi scrie. Au doar rolul de a informa.
Nu ma indoiesc de faptul ca acele tartine sunt gustoase... si ieftine... Dar nu sunt cu caviar. Scrie si pe borcanel . In cel mai fericit caz sunt niste icre de peste oceanic, capelin sau cod, vopsite. Sunt sigura ca in acelasi raft din supermarket le-ai gasit vopsite si in rosu. Sub denumirea de Cavi-art, inlocuitor de caviar. Un fals si mai grosolan sunt acele ,,icre" facute din grasime de peste si tot felul de chimicale care au rolul de a da forma si un gust cat de cat apropiate (+ gustul de chimicale).
Trebuie sa stim ce mancam! Pe scurt: Caviarul adevarat provine de la sturioni, pesti care supravietuiesc din era dinozaurilor si nu se intalnesc decat in Marea Neagra sau Caspica. In ultimii zeci de ani au fost adaptati si in alte bazine maritime, astfel ca ii intalnim azi pana si in SUA. De asemeni au fost create in diferite tari, programe de acvacultura (crescatorii) pentru a proteja specia de la disparitie. Caviarul adevarat are gust, aspect, valoare nutritiva si beneficii unice. De aceea si pretul este FOARTE MARE. Pe piata europeana acest produs este o delicatesa de superlux si costa de la 1500 de euro in sus pe Kilogram.
Succes!
http://www.petrossian.com/caviar-1.html

nadina73 1

14.11.2013, 22:24

RoCarmen probabil bugetul tau iti permite sa umperi CAVIAR ORIGINAL,insa nu toata lumea isi permite acest lux

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rustici