Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 4954 vizualizari

 

O tartina atat de gustoasa si de fina...decorativa si numai buna de pus pe masa de Revelion

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( reteta o gasiti la pasta de somon fumee in foietaj)
  • Crema de branza cu marar:
  • 150 gr branza ( eu am pus feta)
  • 5 linguri iaurt
  • marar
  • Umplutura:
  • somon fumee taiat bucatele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee:

Crema de branza:


Faramitam branza cu furculita, apoi adaugam iaurtul si amestecam foarte bine cu un tel...si la sfarsit mararul tocat. In crema de branza punem bucatele mici de somon( fiecare stabileste cantitatea dupa dorinta personala). umplem cornetele de foietaj desfacute cu crema de branza, apoi presaram bucatele de somon fumee deasupra.


Este ideal sa pastram la rece inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 00:21

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:43

Ligia Bxl 1

05.01.2011, 16:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II