Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 6356 vizualizari

 

O tartina atat de gustoasa si de fina...decorativa si numai buna de pus pe masa de Revelion

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( reteta o gasiti la pasta de somon fumee in foietaj)
  • Crema de branza cu marar:
  • 150 gr branza ( eu am pus feta)
  • 5 linguri iaurt
  • marar
  • Umplutura:
  • somon fumee taiat bucatele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee:

Crema de branza:


Faramitam branza cu furculita, apoi adaugam iaurtul si amestecam foarte bine cu un tel...si la sfarsit mararul tocat. In crema de branza punem bucatele mici de somon( fiecare stabileste cantitatea dupa dorinta personala). umplem cornetele de foietaj desfacute cu crema de branza, apoi presaram bucatele de somon fumee deasupra.


Este ideal sa pastram la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 00:21

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:43

Ligia Bxl 1

05.01.2011, 16:52

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de praz cu masline
  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II