Tartine picante cu dovlecel

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 987 vizualizari

 

Din revista "retete fan branza"...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu faina integrala si seminte
  • 6 felii de dovlecei
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • 6 feliute de muschi afumat
  • 6 rosi cherry
  • 3 jumatati de miez de lapte Delaco
  • 3 motzuri de branza de capra Delaco
  • 3 boabe de piper roz+3 boabe piper negru-pt decor
  • reductie de otet balsamic(1 cescuta mica otet balsamic, 1 cescuta mica vin rosu, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita zahar brun)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine picante cu dovlecel:

Se prajesc feliile de dovlecel, cu tot cu coaja in tigaia gril.


Separat se face reductia de otet balsamic: se pun toate ingredietele mentionate intr-un ibric, se pun pe foc si se lasa pana scade destul incat sa ramana de consistenta fluida usoara.


Se monteaza: pe feliile de paine se pun feliile de cascaval, feliile de dovlecel, putina reductie peste dovlecei, felii de muschi, feliute de miez de lapte pe o felie, iar pe cealalta branza de capra. In mijloc cate o boaba de piper pt decor. Se aseaza in farfurie rosii cherry si cateva linguri de reductie de otet balsamic.


Garantez ca este o nebunie....Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadea68 1

30.03.2014, 15:36

Lavinia 1

30.03.2014, 15:37

delicioase

Bya Ralu 1

31.03.2014, 06:02

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca