Tartine picante cu dovlecel

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 2142 vizualizari

 

Din revista "retete fan branza"...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu faina integrala si seminte
  • 6 felii de dovlecei
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • 6 feliute de muschi afumat
  • 6 rosi cherry
  • 3 jumatati de miez de lapte Delaco
  • 3 motzuri de branza de capra Delaco
  • 3 boabe de piper roz+3 boabe piper negru-pt decor
  • reductie de otet balsamic(1 cescuta mica otet balsamic, 1 cescuta mica vin rosu, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita zahar brun)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine picante cu dovlecel:

Se prajesc feliile de dovlecel, cu tot cu coaja in tigaia gril.

Separat se face reductia de otet balsamic: se pun toate ingredietele mentionate  intr-un ibric, se pun pe foc si se lasa pana scade destul incat sa ramana de consistenta fluida usoara. 

Se monteaza: pe feliile de paine se pun feliile de cascaval, feliile de dovlecel, putina reductie peste dovlecei, felii de muschi, feliute de miez de lapte pe o felie, iar pe cealalta branza de capra. In mijloc cate o boaba de piper pt decor. Se aseaza in farfurie rosii cherry si cateva linguri de reductie de otet balsamic.

Garantez ca este o nebunie....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si jumari