Tavalita in nuca de cocos

de Gherca Daniela in Prajituri, 30 Apr 2014 | 19619 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

30.04.2014, 16:52

cristeena20 1

30.04.2014, 17:14

bine arata!!!

tiby 1

30.04.2014, 20:22

buna rau !

Rocsi 1

30.04.2014, 20:43

Imi place prajitura asta

Merisor 1

30.04.2014, 22:37

Tare buna!

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:13

Andreea111 1

03.05.2014, 17:31

Prajitura aceasta e buna daca vrei sa dai in diabet! 350g de zahar? sunteti constienti? Am incercat-o si a fost un fiasco total! Rusine site-ului sa posteaza asemenea retete!

Gherca Daniela 1

03.05.2014, 21:41

Andreea111 daca tie nu iti place, asta nu inseamna ca nu le place la nimeni...gusturile nu se discuta!
Eu am facut aceasta prajitura pentru ca familia mea a cerut sa o prepar asa dulce cum e, si avand in vedere ca nu o fac in fiecare zi, merge perfect la o cafea neindulcita.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Blana de urs"