Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 2752 vizualizari
portiadelumina 1
N-ar mai avea timp la mine să stea la borcan
MotanLaOale 1
adnia 1
Ela68 1
ce bunatate !
Bucataras 1
cum iese? aromata, iute?
nu e iute, dar aroma e intensa! eu folosesc bucatelele de telemea in salate, sau amestecate cu alte cubulete de branza,iar uleiul care ramane de la ele e foarte bun in salate, sau chiar la gatit.
adry88 1
super idee
Lau 1
interesant
Merisor 1
Sa-mi trimiti si mie ca sunt tare curioasa ce gust are
Dana_Retetegg 1
Bya Ralu 1
fainsi eu vreau sa pun
Bunica 1
Merisor e foarte buna!Am facut si noi
Rocsi 1
Interesanta reteta...
Geanina87 1
laura_n 1
bestiala!
diaconta 1
nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
13 voturi
9 voturi
8 voturi
abstract01
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!